Vektorikuvitus. Puu ja lehtikasvi, joiden takana on vuori.
YHYS ry logo

Yhteiskuntatieteellisen

ympäristötutkimuksen

seura ry

Yhteiskuntatieteellisen

ympäristötutkimuksen

seura ry

Eläköön kaupunkimaaperä! YHYS Politiikkadialogi ti 14.5.2024

3.4.2024

Tervetuloa seuraamaan kevään 2024 YHYS politiikkadialogia, jossa syvennymme kaupunkimaaperään ja maaperälähtöiseen kaupunkisuunnitteluun.  

Mitä: Eläköön kaupunkimaaperä! Kohti maaperälähtöistä suunnittelua  

Missä: Tieteiden talo (Kirkkokatu 6, Helsinki) ja YTF:n Youtube-kanavalla 

Milloin: 14.5.2024 klo 9:00 

Maaperä on planeettamme suurin hiilivarasto ja hyvinvoiva maaekosysteemi mahdollistaa kaiken maanpäällisen elämän. Mutta millainen on maaperän rooli kaupungeissa ja kaupunkisuunnittelussa?  

Tule mukaan YHYS politiikkadialogiin kuulemaan tutkijoiden ja päätöksentekijöiden puheenvuoroja. Pohdimme mitkä ovat maaperän vaikutukset luonnolle, terveydelle ja hiilenkierrolle sekä miksi meidän pitää puhua kaupunkimaaperästä ja maaperälähtöisestä suunnittelusta? Miten parhaiten vaalimme kaupunkien elävää maaekosysteemiä lisäten sen tarjoamia ekosysteemipalveluita? 

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan ympäristötiedon foorumin verkkosivuilta: https://www.ymparistotiedonfoorumi.fi/elakoon-kaupunkimaapera-kohti-maaperalahtoista-suunnittelua/ 

Tapahtumassa tarjoillaan vegaanista aamupalaa, tarjoiluiden riittävyyden varmistamiseksi pyydämme, että ilmoittaudutte mukaan 7.5. mennessä! Kannustamme myös etäosallistujia ilmoittautumaan. 

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Yhys ry, Ympäristötiedon foorumi ja CO-CARBON hanke. Tilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen ja siitä jää tallenne. Tila on esteetön. 

Politiikkadialogin jälkeen klo 12-13 Tieteiden talolla (huone 504) pidetään myös YHYS ry:n kevätkokous.

Vektorikuvitus. Puu ja lehtikasvi, joiden takana on vuori.